maanantai 30. kesäkuuta 2008

Karhuveljekset


Minulta on tilattu useamman vuoden ajan sarjakuvia lasten lehteen. Kehittelin viime viikolla uutta sarjakuvaa, jossa seikkailevat kaksi karhuveljestä. Näytteenä ensimmäinen sivu jouluna ilmestyvästä sarjasta. Toivottavasti saan jossain vaiheessa tehdä tätä sarjaa lisää, sillä pidän näistä veijareista aika lailla. Tussasin sarjakuvan pensselillä, jonka kanssa työskentelystä olen taas innostunut pitkästä aikaa. Jälki on eläväistä ja viiva vaihtelevaa.

torstai 26. kesäkuuta 2008

Uudet sivut tulossa

Olen jo pitkään haaveillut uusista kotisivuista. Koulu- ja työkiireiden tähden uusien sivujen koodaaminen on kuitenkin ollut mahdotonta. Varsinkin, kun web-koodaaminen pitäisi opetella melkein alusta alkaen. Kesäloman alettua, nörttäämiseen on kuitenkin ollut aikaa ja olen aloittanut työt. Olen lukenut kiukulla websivu-kirjoja ja surffannut netin opetussivuilla (Miten pärjäsimmekään ennen nettiä). Tietenkin voisin taas koostaa sivut jollain valmiilla pohjalla, mutta niiden tuomat rajoitukset eivät ole koskaan miellyttäneet. Sivujeni hazart.net domain vaihtunee samalla osoitteeksi www.heikkanen.com.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Tussauksella liikkeelle



Ja näin alkaa ensimmäinen (koskaan) blogini... Harjoittelen tällä hetkellä tussaamista ja näin ollen piirtelin kuvan pahiksesta, jonka sitten tussasin. Joskohan sitä tekisi sarjakuvaa pian tällä tyylillä.